Translate this page in your language

Zoeken in deze blog

29 Maart. Jetje's relaxdag

29 Maart. Jetje's relaxdag

Jetje's relaxdag

 

Vandaag, 29 maart, is door Jetje's dag uitgeroepen tot relaxdag. Waarom nu juist op de 29e maart? Tja, waarom niet eigenlijk? Wat is er mis met 29 maart ten opzichte van andere dagen? 

Jetje's relaxdagHet is in elk geval druk genoeg om mijzelf eens een relaxdag te geven. Zakelijk gaat het lekker, al is het veel werk. Maar ook in de huiselijke sfeer is het nodige te doen, omdat mijn appartement in het kader van een renovatie op de schop gaat. De berging moest ontruimd worden, binnenkort moet ik een maand verhuizen, dat soort zaken. Het zijn hele nuttige dingen allemaal en goed onderhoud is ook wel eens nodig. Maar juist als je alles goed aan wilt pakken is het helemaal niet verkeerd om af en toe even een dagje rust in te lassen. Dan kun je er weer eventjes tegen, nietwaar?

Jetje's relaxdagDus dan trek je een lekker ruimzittend pak aan en doet een dag gewoon niets. Dus daar hoort ook niet veel tekst bij.  En alleen maar een paar foto's. 

Jetje's relaxdagAls troostprijs heb ik er een aantal foto's uit de omgeving van de bloeiende bollenstreek bij gedaan. Niet van dit jaar trouwens, want er bloeit nog niet veel. Maar dan kunnen jullie alvast lekker in de lentesfeer komen. En allemaal nog een fijne dag verder.

Jetje's relaxdag

 


Bollenvelden omgeving Lisse

Bollenvelden in Lisse

 
Bollenvelden in Lisse

Bollenvelden in Lisse

 Bollenvelden in Lisse


Bollenvelden in Lisse

Bollenvelden in Lisse

 
 
Bollenvelden in Lisse
Van Lyndenweg, Lisse

Lisse, Engelkerk
Bollenvelden in LisseWisten jullie dat er een potlodendag bestaat? Nou, ik ook niet. Maar het is wel degelijk zo en dus gaat Jetje's dag morgen aandacht aan de dag van het potlood geven. :-) :-) 


Colofon

Jetje's dag verschijnt in principe elke werkdag. Deze publicatie wordt uitgegeven door Henriëtte Sibie samen met Team Jetje, een ondersteunend team met een wisselend aantal medewerkers.

Bijdragen

Mocht je ook eens een bijdrage aan Jetje's dag willen leveren, dan is dat altijd mogelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar er is ook geen sprake van een vergoeding. Het geeft wel een leuke exposure want het weblog wordt goed gelezen. Een verwijzing naar je eigen website of weblog is altijd toegestaan. Affiliatelinks zijn niet toegestaan. 

Bij belangstelling of vragen kun je altijd contact opnemen en dan kijken we graag samen met jou wat er mogelijk is. En dat is best veel.

 

Jetje's dag is op vele manieren te bereiken:

e-mail

Chat via Messenger 

Jetje's dag op Facebook

Jetje's dag op Instagram

Jetje's dag op Twitter  

Jetje's dag op Friendweb

Alle foto's uit Jetje's dag staan op Pinterest 

Kleinere berichten, foto's, kunstwerken etc. staan hier 

 


Disclaimer en copyright

privacystatement


 

Meer informatie over Team Jetje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuws uit de kunstbranche

Populaire posts