Translate this page in your language

Zoeken in deze blog

Draagt u ook een stukje tekst of foto bij aan dit blog?

Ook u kunt iets in "Jetje's dag" gaan plaatsen 


Uw bijdrage aan "Jetje's dag" is van harte welkom

Wilt u wel eens uw mening kwijt over een onderwerp, dat direct of indirect te maken heeft met de wereld van de beeldende kunst (inclusief fotografie)? Of hebt u gewoon een interessante bericht te delen?

Maar we kunnen ons ook nog bijdragen voorstellen die zo interessant kunnen zijn, dat ze door nog meer groepen gelezen moeten gaan worden. En ook die bijdragen zijn dus van harte welkom. 

Wat zoeken we voor bijdragen?

 • Heel eenvoudig. Eigenlijk gewoon alles wat u maar kwijt wilt. 
 • Heeft u iets bijzonders gemaakt dat u wilt laten zien? Een foto, een schilderij, een video, een muziekstuk, een boek, een gedicht? 
 • Hebt u een opening of vernissage, een speciale aanbieding voor onze lezers? 
 • Zoekt u iets? 
 • Wilt u iets verkopen of weggeven? 
 • Wilt u ergens uw mening over ventileren? 
 • Gaat u een cursus of een workshop geven? 

Kortom, eigenlijk alles dat voor iemand anders interessant kan zijn, is van harte welkom. Ook links naar uw website, Facebookpagina etc. zijn welkom. 

Leest u wel even onze kleine lettertjes om misverstanden te voorkomen? 


Onze kleine lettertjes

We zijn behoorlijk ruimdenkend en staan dus heel veel onderwerpen toe. Maar we hebben wel een paar regels. 

 • Zo willen we geen gezeur met instanties en internetproviders. Dus alles wat wettelijk verboden is, is ook hier verboden. Dat is in elk geval een duidelijke regel, nietwaar? 
 • Hebt u een nogal afwijkende mening? Prima. Maar we zetten er wel altijd bij dat het hier de persoonlijke mening van de schrijver betreft en dat is iets waar we niet vanaf gaan wijken.
 • Een ander punt is dat de providers op internet steeds meer kijken naar afbeeldingen, die volgens hen niet door de beugel kunnen. 
 • Die afbeeldingen zetten we niet in de tekst, maar op een aparte site. En in de tekst nemen we daar een link naar op. 
 • Dan kan het zonder problemen en wie het wil zien klikt maar op de link. En wie het niet wil zien, die klikt gewoon niet. 


Hoe regelt u het plaatsen van uw bijdrage?

Dat is heel eenvoudig. U schrijft een mooi stuk tekst en stuurt dat met eventuele foto's op naar jetjesdag@protonmail.nl 

Uw foto's en andere afbeeldingen zijn van harte welkom, maar ze moeten wel van uzelf of 100% rechtenvrij zijn. Anders kunnen we er gezeur mee krijgen. En daar zitten we heel beslist niet op te wachten. Dus zet u de herkomst van afbeeldingen er even bij? Bijvoorbeeld als copyrightmark?


Zijn er kosten en/of verplichtingen aan plaatsing verbonden?

Nee. Helemaal niets. 

Maar we stellen het wel op prijs als u op social media, uw eigen website of uw eigen weblog, een link naar https://jetjesdag.blogspot.com opneemt. Daar helpt u ons verder mee en ook uw eigen bijdragen worden beter gelezen op een weblog waar heel veel naar verwezen wordt. 

Dus graag. Alvast bedankt.Verder naar:

De artikelen

Waarom "Jetje's dag" 

Team Jetje

Iets meer over "Jetje's dag"


Meer informatie over Team Jetje

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuws uit de kunstbranche

Populaire posts